Segunda-feira, 2/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pushimi i lindjes do të zgjasë 12 muaj

Pushimi i lindjes do të zgjasë 12 muaj

Tre muajt do të jenë pa pagesë, por punëdhënësit do të jenë të obliguar të rruajnë vendin e punës së nënës

bebe

Gratë që do të lindin fëmijë do të mund të shfrytëzojnë tre muaj plus pushim të lindjes nga ato 9 ekzistuese.

Pushimin mund ta marrin pas 9 muajve që mbush fëmija ose gjatë periudhës derisa fëmija të mbushë 3 viteve.

Tre muajt do të jenë pa pagesë, por punëdhënësit do të jenë të obliguar të rruajnë vendin e punës së nënës.

Këto risi janë propozuar në  Qeveri nga ministri për Punë dhe Politik Sociale Dime Spasov.

(Visited 81 times, 1 visits today)
Top