Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pushimi dhe kujtesa

Pushimi dhe kujtesa

truri

Pushimi
Gjumi i shkurtë përmirëson kujtesën dhe humorin, ndihmon në mirëqenien trupore dhe kthjellon ndjenjat. Dremitja ngërthen shumë dobi, kështu që, të dremiturit 15-30 minuta para ose pas namazit të drekës ndikon pozitivisht në paraqitjen tuaj intelektuale, nivelin e energjisë dhe, veç kësaj, është sunet.

(Visited 220 times, 1 visits today)