Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Psikologët thonë ?!! Interesante …Psikologët thonë ?!! Interesante …

Psikologët thonë:

1) Nëse një person qesh shumë, madje edhe në gjëra të marra, ai është thellë I vetmuar.

2) Nëse një person fle shumë, ai është i trishtuar.

3) Nëse një person flet pak, por flet shpejtë, ai e mban sekrete.

4) Në qoftë se dikush nuk mund të qaj, ai është i dobët.

5) Në qoftë se dikush ha në një mënyrë anormale, Ai është I tensionuar.

6) Nëse dikush qanë në gjëra të lehta, ai është i pafajshëm dhe zemërbutë.

7) Nëse dikush zemërohet me gjëra të imëta, kjo do të thotë që ai ka nevojë për dashuri

Mundohuni të kuptoni njerëzit, ngase në këtë botë njerëzit u krijuan që të duhen, e gjërat që të përdoren, edhepse tani gjërat duhen dhe njerëzit përdoren, ti mos ji prej tyre.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Top