Sábado, 20/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PSE VAZHDONI TË QANI PËR TË NJËJTËN GJËPSE VAZHDONI TË QANI PËR TË NJËJTËN GJË

cadraPSE VAZHDONI TË QANI PËR TË NJËJTËN GJË

Një ditë nga ditët, një i mençur u ul në mesin e njerëzve dhe filloi t’ua rrëfen disa shaka. Të pranishmit, të gjithë u qeshën si të marrë!
Pastaj prapë ua rrëfeu të njëjtat shaka, mirëpo kësaj radhe u qeshën vetëm se disa nga ta.
Pastaj prapë disa herë ua rrëfeu të njëjtat shaka, mirëpo kësaj here nuk u qesh asnjëri nga ta!
Ky u buzëqesh dhe tha: Nëse u ndalët nga të qeshurit se shakaja ju përsërit disa herë, atëherë pse vazhdoni të qani për të njëjtën gjë?!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 27 times, 1 visits today)
Top