Segunda-feira, 9/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pse të shkëmbejmë dhurata ?

Pse të shkëmbejmë dhurata ?

dhurate

Transmetohet nga Dejlemiu prej Enesit,- Allahu qofte i kënaqur me të!,- se i Dërguari i Allahut,- salallahu alejhi ue selem!,- ka thënë:

Shkëmbeni dhurata, sepse kjo e shton dashurinë dhe e largon hidhërimin ndaj njëri tjetrit.

Në transmetimin e Aishes qëndron:

Shkëmbeni dhurata që të duheni mes vete.

(Shejh Albani thotë se hadithi është sahih, Sahihul Xhamiu: 3004).

(Visited 43 times, 1 visits today)
Top