Sexta-feira, 9/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Pse të martova?

Pse të martova?

martesa

PSE TË MARTOVA?!

A e di se pse të martova?!

Të martova, sepse ti ishe tjetër në sytë e mi, ti dallohej nga gratë e tjera! Tek ti e pash vetveten, e pash fenë time dhe moralin tim dhe përkujdesjen time ..
E pash se turpërohesh nga fjalët më …të thjeshta .. sa e sa vajza e kanë humbur turpin!!
Të dëgjova duke thënë .. i frikohem Allahut .. dhe sa nga vajzat u bënë që t’i mos frikohen Allahut dhe as njerëzve!!
Të gjeta duke e ruajtur shikimin tënd nga çdo gjë të ndaluar .. shumë herë dhe në shumë raste..
Më veprat e tua e vërtetove dhe më binde .. se ti je nga gratë e Xhenetit ..
Për këtë arsye, dëshirova të shoqëroj në të .. dhe para saj, dëshirova që vetëm se ty dhe asnjë tjetër, ta shoqëroj në dynja!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU