Quinta-feira, 28/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pse të martova

Pse të martova

pse te martova

PSE TË MARTOVA?!

Pse të martova?! A e di se pse të martova?!

Të martova, sepse ti ishe tjetër në sytë e mi, ti dallohej nga gratë e tjera! Tek ti e pash vetveten, e pash fenë time dhe moralin tim dhe përkujdesjen time ..

E pash se turpërohesh nga fjalët më të thjeshta .. sa e sa vajza e kanë humbur turpin!!

Të dëgjova duke thënë .. i frikohem Allahut .. dhe sa nga vajzat u bënë që t’i mos frikohen Allahut dhe as njerëzve!!

Të gjeta duke e ruajtur shikimin tënd nga çdo gjë të ndaluar .. shumë herë dhe në shumë raste..

Më veprat e tua e vërtetove dhe më binde .. se ti je nga gratë e Xhenetit ..

Për këtë arsye, dëshirova të shoqëroj në të .. dhe para saj, dëshirova që vetëm se ty dhe asnjë tjetër, ta shoqëroj në dynja!

Nga arabishtja: Hoxhë Irfan Jahiu

(Visited 149 times, 1 visits today)
Tags:
Top