Domingo, 25/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pse quhet Nata e Kadrit? 4 aresye kryesore

Pse quhet Nata e Kadrit? 4 aresye kryesore
Pse quhet Nata e Kadrit?
1. Për shkak të pozitës dhe nderit të saj
2. Për shkak se kush kryen adhurime në të, bëhet me nder dhe pozitë
3. Për shkak se Allahu i Madhëruar ka shpallë në të një libër me pozitë të veçantë, tek një profet me pozitë, për një ummet me pozitë
4. Për shkak se në të Allahu cakton çfarë të dojë për vitin vijues
(Visited 30 times, 1 visits today)
Top