Domingo, 1/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Pse o Zot?”

“Pse o Zot?”

“Pse o Zot?”

Pse o Zot na dënon me përmbytje?
O robi i im kam hedhur edhe më shumë shi dhe nuk përmbyteshit, atëherë vendi ishte i mbushur me pyje, lumenjtë kishin shtratin e tyre, njerëzit hapnin kanale për të përfituar toka bujqësore, shtëpitë i ndërtonit në kodra… Ndaj mos thuaj pse o Zot, se ti nuk i di nevojat e tokës për ujë, thuaj pse o njeri, që begatitë e Mia i shndërron në vuajtje… Me lakminë tuaj po e shkatërroni vetveten!
Po o Zot i im, ne gabuam, tek Ti kerkojmë falje, na fal e mos na dëno me paditurinë tonë…

Image may contain: outdoor and water

Image may contain: 1 person, car and outdoor

(Visited 264 times, 1 visits today)
Top