Segunda-feira, 27/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

PSE NUK FALESH?!

PSE NUK FALESH?!

namazi
Pse nuk falesh, kur e di se Allahu i Madhëruar të urdhëron ta falish namazin.
Pse nuk falesh kur e di se namazi ishte porosia e fundit e Muhamedit, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, para vdekjes së tij.
Pse nuk falesh, kur e di se namazi është çelësi i çdo mirësie.
Pse nuk falesh, kur e di se ai që nuk e fal namazin është në Xhehenem së bashku me gjynahqarët dhe jobesimtarët.
Pse nuk falesh, kur e di se namazi i lan gjynahet.
Pse nuk falesh, kur e di se përkujdesja për namaz është rruga për të hyrë në Xhenet.
Pse nuk falesh, kur e di se namazi është gjëja e parë nga veprat për të cilën do të japish llogari Ditën e Kiametit.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU