Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Pse gënjejnë njerëzit?

Pse gënjejnë njerëzit?

April-1-Wednesday-Calendar-Imag
Pse gënjejnë njerëzit?

1. Mospasja frikë nga Allahu.
2. Përpjekja për të ndryshuar realitetet.
3. Mashtrimi i njerëzve.
4. Tërheqja e vëmendjes së njerëzve me anë të tregimeve dhe njohurive të rreme.
5. Mësimi i gënjeshtrës qysh në femijëri.
6. Llogaritja e saj prej “zgjuarsisë”