Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

11169721_1584551911814741_8629092759707125914_o

PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

 

Një burrë e pyeti detarin: Ku ndërroi jetë prindi yt?!

 

U përgjigj: Në det.

 

A gjyshi yt ku vdiq – e pyeti?!

 

U përgjigj: Në det.

 

Burri mbeti i habitur dhe me zë të lartë i tha: Edhe përskaj asaj se ata vdiqën në det ti prapë hip në anije dhe ecën nëpër det?!

 

Detari i buzëqesh dhe i tha: E ty ore, ku të vdiq prindi?!

 

U përgjigj: Në shtrat.

 

E gjyshi?!

 

Njëjtë në shtrat – u përgjigj.

 

Detari u kthye në drejtim të detit dhe i tha: Edhe ti prapë fle në shtrat duke e ditë se ata ndërruan jetë aty!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU