Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Pse i dhembin këmbët nënës tënde?

Pse i dhembin këmbët nënës tënde?

bebja

Pse i dhembin kembet nenes tende?

Allahu i Lartësuar e ka vendosur foshnjen në mitren e gruas në një lëng shumë të kripur me qëllim që t’i rritet trupi, të lehtësohet pasha e tij dhe në të njëjtën kohë t’i vijë ushqimi pa asnjë lodhje nëpërmjet kordonit të lidhur me nënën, që i ofron atij ushqimet që i nevojiten. Nëse nëna nuk e ushqen siç duhet foshnjen e saj, fëmijës nuk do t’i mungojë asgjë, sepse disa gjendra arrijnë të shkrijnë dhëmbët dhe kockën e nënës për të zëvendësuar ushqimin e munguar. Për këtë arsye me rritjen në moshë nënës i dhembin dhëmbët, gjunjët dhe këmbët. Kjo bën që shumë njerëzt të thonë se gruaja plaket përpara burrit.
Sikur ta dinte njeriu se ka shkrirë kockën e nënës së vet për të jetuar, nuk do të dinte se si ta shpërblente atë.
O Zoti im! Shpërbleje me Xhenet nënën time dhe nënat e besimtarëve.