Quinta-feira, 9/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Projekte më të mëdha janë truri dhe shpirti!

Projekte më të mëdha janë truri dhe shpirti!

12189781_1532610613695866_8969528959990617462_n

Projekte më të mëdha janë Truri dhe Shpirti!
Akoma gjer më sot, këta të dyja mbeten enigma të Diskutuara dhe të Pazgjidhura! Truri është përgjegjës për informatat, për ëndrrat, për harresën, për mendimet që burojnë me shpejtësi të madhe nga ai! Truri dhe Shpirti janë krijesa dhe projekte gjigande, me plotë çudira e sekrete, që kurrën e kurrës nuk do të ketë tru, që të prodhojë tru, e t’i jep atij mundësinë për të punuar si çdo tru tjetër në botë!
Agron Islami
(Visited 128 times, 1 visits today)
Top