Quarta-feira’, 28/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Profeti alejhi selam kur e shqetësonte dhe trishtonte ndonjë gjë thoshte

Profeti alejhi selam kur e shqetësonte dhe trishtonte ndonjë gjë thoshte

Ndërsa në librin “El Xhamiu” të Termidhiut transmetohet nga Enesi se: “Profeti alejhi selam kur e shqetësonte dhe trishtonte ndonjë gjë thoshte:

Ja haj-ju ja Kaj-jum o i gjallë e i përjetshëm!

Bi rahmetike estegith në mëshirën tënde kërkoj ndihmë dhe strehim.

(Visited 175 times, 1 visits today)
Top