Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Prodhimet e Serbisë më të pëlqyerat në Kosovë!

Prodhimet e Serbisë më të pëlqyerat në Kosovë!

Përkundër plotësimit të të gjitha normave ndërkombëtare, prodhuesit e vendit ende po e kanë të vështirë të zënë sa më shumë vend brenda tregut të Kosovës.
Me gjithë luftën e zhvilluar dhe shumë problemeve të tjera të shkaktuara nga Serbia, prodhimet e saj mbeten më të pëlqyera në tregun e Kosovës, raporton KTV.

made in serbia

Zyrtarë të institucioneve, aq sa i kritikojnë konsumatorët, aq i kritikojnë edhe tregtarët që i importojnë këto prodhime. Ndërsa, prodhuesit vendës thonë se në Kosovë mungon shumë patriotizmi ekonomik.

Derisa tregu i Kosovës është i mbushur me prodhime serbe, ata thonë se në Serbi nuk ka asnjë gjasë të eksportohet prodhim Made in Kosova.