Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Problemet gjinekologjike që mundë tē trajtohen me hixhame

Problemet gjinekologjike që mundë tē trajtohen me hixhame

Problemet gjinekologjike që mundë tē trajtohen me Hixhame:

• Gjakderdhjet vaginale (hemorragjitë e ndryshme të cilat shfaqen si rrezultat i faktorëve të shumtë)

• Kruarjet e mbrendëshme vaginale dhe sekrecjonet me erë ose pa erë

• Dismenorrea (dhimbjet menstruale)

• Amenorrea (mungesa e menstruacioneve)

• Infeksjonet e shumta qe përcillen me: erë të keqe, irritimi, kruarja, ndjesi djegie, skuqje përreth vaginës, urinim tê shpesht

• Problemet me cista

• Stimulimin e vezoreve

• Problemet me tubat fallopit

• Lehtësimin e gjendjes menopauzale ( e cila shfaqet me: stres, ankth, pagjumësi, lodhje, gjendje depresive, djersitje, nervoz etj)

• Çrregullimet e ndryshme menstruale

• Freskimin e vezoreve

• Parandalimin e kancerit në qafen e mitres etj.

Ndalohet huazimi i artikullit dhe fotove, lejohet vetem shprendarja e tyre

Përgatiti Inf.Qendresa Paqarizi (Terapiste e Çertifikuar)

(Visited 821 times, 1 visits today)
Top