Terça-feira, 30/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Problem më i rrezikshëm se problemi i papunësisë, i divorcit, i duhanpirjes,

Problem më i rrezikshëm se problemi i papunësisë, i divorcit, i duhanpirjes,

Prof. dr. Abdul Kerim El-Bekar thotë:
Unë e kam pasë përmendur në disa libra të mia, se problemi i shmangies nga leximi tek të rinjët tanë, është problem më i rrezikshëm se problemi i papunësisë, i divorcit, i duhanpirjes, kjo sepse padituria është intervenuese e të gjitha këtyre problemeve dhe i prapambeturisë – i prapambeturisë në kuptimin përgjithësues! Ndaj dhe çështja e leximit, është nga çështjet më të rrezikshme, për të cilën duhet të kemi mjaftë preokupim, brengosje dhe interesim! 

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top