Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PRINDËR KINI KUJDES!

PRINDËR KINI KUJDES!

PRINDËR KINI KUJDES!

Ka thënë Ez Zemekhsherijju -Allahu e mëshiroftë-:

“Kur isha fëmijë, po lozja me një zog dhe i preva kembën me një pe. Nëna ime më tha me inat: “Allahu t’a preftë këmbën!”
Kur u rrita këmba ime më ngriu nga i ftohti i madh dhe kjo çoi deri aty sa ma prenë këmbën”.

تاريخ الاسلام للذهبي 11/797

Prindër përmbajeni veten kur jeni të inatosur dhe mos u lutni kundra fëmijëve tuaj!

(Visited 259 times, 1 visits today)