Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Premja e teshave apo njollosja e tyre me gjak

Premja e teshave apo njollosja e tyre me gjak
Shumica prej personave ankohen dhe më pyesin shpesh për problemet se i gjejn teshat e tyre të shkyera, të biruara apo të pikura si me gjak.
Shkaku se pse person ii gjen teshat e shkyera, të birume apo të pikura me gjak ose me ndonjë ndytësir, është njëri prej këtyre shkaqeve:
1- Personi është i sëmur nga Sihri dhe në këtë rast xhint ja shkyjn teshat.
2- Shpija ka Sihër, nëse shpija ka sihër në këte rast xhint banojn në atë shtëpi dhe i shkyjn teshat apo i njollosin ato, dhe këtë ja bëjn personav në atë shtëpi që jan të sëmur nga sihri, po ka mundësi të ja shkyjn teshat edhe personit që nuk ka sihër.
3- Ndodh shum rrall me ja shky teshat edhe vet xhini në shenj të hakmarrjes (d.m.th personi nuk ka Sihër mirepo ka xhin në trup), edhe pse ky është rast shum i rrall dhe ka shum dallim nga Sihri.
Nëse personi gjen tesha të shkyera mirëpo në form që ju është hjekur ndonjë cop, në këtë rast Sihërbazi e luan rolin e vet, dhe i urdhëron Xhint me ja pre një pjes të teshav ose në shum raste ja merr krejt ( d.m.th viktimës i humbin teshat) dhe kjo për shkak të përsëritjes të së Sihrit.
Në këto raste së pari duhet ti lexohet kuran personit të cilit ju qkyhen apo njollosen teshat.
Pastaj duhet ti lexohet shtëpis kuran apo të përdoret terapi për ta shkatërruar Sihrin e shtëpis.
Hoxhë: Eroll Nesimi +386 49 591 262
(Visited 2,825 times, 4 visits today)