Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PREKJA E NJERIUT NGA SHEJTANI NË MOMENTIN E VDEKJES

PREKJA E NJERIUT NGA SHEJTANI NË MOMENTIN E VDEKJES

PREKJA E NJERIUT NGA SHEJTANI NË MOMENTIN E VDEKJES:

Muhammedi sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem shumë herë kërkonte strehim tek All-llahu nga kjo gjë, e thoshte:

“O Zot, tek Ti kërkoj strehim nga rrëzimi (prej ndonjë naltësie), shkatërrimi (rënia e diçkaje mbi të), fundosja, zjarri dhe te Ti kërkoj strehim nga prekja (turbullira) e shejtanit në momentin e vdekjes, po ashtu te Ti kërkoj strehim që të vdes duke qenë dezertues nga rruga Jote dhe te Ti kërkoj strehim që të vdes i helmuar (nga gjarpëri, akrepi, etj)”.

(Visited 212 times, 1 visits today)