Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Prekëse!! Fjalë më të çmueshme se diamanti!

Prekëse!!  Fjalë më të çmueshme se diamanti!

Prekëse!!

Fjalë më të çmueshme se diamanti!

“Ka mundësi se një person në dunja nuk e njeh askush, ai nuk e ka prezentuar veten nëpër mjetet mediale dhe bile as komshia nuk e njohin.
Dhe ndoshta vdesë dhe askush nuk e din se ka vdekur.
Xhenazën e tij nuk e bartin përveçse një pakicë e vogël personash.
Dhe shef se njerëzit nuk e përmendin atë pas vdekjes dhe harrohet.

Mirëpo ndoshta ai ka bërë vepra aq të mira tek Allahu saqë edhe banorët e qiejve krenohen me të dhe kështu i ngritet pozita atij. I zgjerohet varri aq sa shef syri dhe shef nga mëshira e Zotit çka nuk ka parë më herët.

Kështuqë çështjet janë të gjitha sekrete të vendosura (pozicionura) në zemra dhe vepra të mira me të cilat afrohet tek Njohësi i mirëfilltë i sekreteve… (Allahu subhaneh)

Dhe i sukses’shmi është ai të cilit vetëm Allahu i ka dhënë sukses!

Shejh Salih el Meghamisij

Përktheu: Ardian Elezi

 

(Visited 298 times, 1 visits today)