Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Prej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!

Prej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!

Prej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!

O Mbikëqyrës i Përhershëm e i Përjetshëm, nuk ka Zot tjetër përveç Teje, me Mëshirën Tënde të kërkoj ndihmë!
Zoti ynë, ne jemi në nevojë të Mëshirës Tënde, mos i lër çështjet në dorën time sado të vogla të jenë ato, përmirësomë mua dhe jetën time në përgjithësi, s’ka Zot përveç Teje!

(Visited 503 times, 1 visits today)