Terça-feira, 24/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Prej duave (lutjeve) me domethënie të madhe

Prej duave (lutjeve) me domethënie të madhe

Prej duave (lutjeve) me domethënie të madhe të të Dërguarit të Allahut -alejhi salatu ues selam:

“O Zot, ma përmirëso fenë time e cila është fronti i të gjitha çështjeve, ma përmirëso dynjanë time e cila është vendjetesa ime! Ma përmirëso ahiretin tim i cili është përjetësia ime dhe bëj që në jetën time, të shtohen në të mirësitë dhe ma bëj vdekjen time rehati nga çdo e keqe!”

[Buhari; 6363]

(Visited 71 times, 1 visits today)
Top