Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Prej dobive të agjërimit

Prej dobive të agjërimit

Ramazani eshte muaj i vete-rregullimit dhe vete-ushtrimit,me shprese se ky ushtrim do tia arrije qellimit ne fund te Ramazanit.Ne qofte se mesimet e marra gjate Ramazanit;marrja e dietave te rregullta mbahen pas Ramazanit,kjo do te jete shpetim per tere jeten.

Prej dobive të agjërimit është se ai e nxit njeriun në bamirësi ndaj fukarave dhe nevojtarëve. Agjëruesin kur e kaplon uria dhe etja i rikujtohet gjendja e fukarave dhe kjo e nxit në bamirësi dhe lëmoshë ndaj tyre.

(Visited 59 times, 1 visits today)