Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Prej begative më të mahnitshme (të Allahut) është harresa

Prej begative më të mahnitshme (të Allahut) është harresa

Prej begative më të mahnitshme (të Allahut) është harresa. Sikur të mos ishte harresa, asgjë s’do të largohej nga mendja, njeriut nuk do t’i ndërpritej pikëllimi, nuk do të gjente ngushëllim nga fatkeqësitë dhe gjithherë do të ishte i trishtuar.

Ibn Kajim El-Xheuzije, Allahu e mëshiroftë
(“Miftah Dar Es-Se’adeh”, 2/236)

(Visited 960 times, 1 visits today)
Top