Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Preferohet në rast të pagjumsisë te thuhet kjo dua

Preferohet në rast të pagjumsisë te thuhet kjo dua

Preferohet në rast të pagjumëmësisë
ALL-LLAHUMME LEKE ESLEMTU VE BIKE AMENTU VE ALEJKE TEVEKKELTU VE ILEJKE ENEBTU VE BIKE HASAMTU VE ILEJKE HAKEMTU VE ENTE RABBUNA VE ILEJKEL-MASIR.FAGFIR LI MA KADDEMTU VE MA EHHARTU VE MA ESRERTU VE MA A’LENTU VE MA ENTE A’LEMU BIHI MINNI,ENTEL MUKADDIMU VE ENTEL-MUEHHIDU LA ILAHE IL-LA ENTE VE LA HAVLE VE LA KUVVETE IL-LA BIL-LAH.
O Zot,Ty të dorëzohem,në Ty besoj,të Ti mbështetem,Ty të drejtohem,me Ty shkoj kundër armiqve të mi,të Ti ankohem,Ti je Zoti ynë dhe kthimi është vetëm të Ti.Më fal atë që kam bërë më herët,atë që do ta bëj më vonë,atë që e kam fshehur,atë që e kam bërë haptas dhe atë që Ti e din më mire se unë,ti je ai që përparon dhe lë anash.Nuk ka Zot pos Teje.
Pa Allahun nuk mund të ketë asnjë fuqi as ndryshim!

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top