Quinta-feira, 2/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Portokalli , grejpfruti !!

Portokalli , grejpfruti !!

Portokalli , grejpfruti !!

Portokalli, grejpfruti kanë formën e gjinjëve. Andaj konsumimi i tyre tek gratë e avansojnë shëndetin e grave dhe zhvillimin e këtyre organeve. Këto fryte e ndihmojnë qarkullimin e limfës nëpër gjinjë.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Top