Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Porosi per gjithe njerezimin

Porosi per gjithe njerezimin

Për gjithë njerëzimin:

Thuaj: “O robërit e Mi, të cilët e keni ngarkuar me shumë gabime veten tuaj, mos e humbni shpresën ndaj mëshirës së All-llahut, pse vërtetë All-llahu i falë të gjitha mëkatet, Ai është që shumë falë dhe është mëshirues!”
Zumer, ajeti 53.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Top