Quinta-feira, 12/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Porosi për cdo të pasur nga engjujt. Ja cka thonë engjujt për pasanikët !!!

Porosi për cdo të pasur nga engjujt. Ja cka thonë engjujt për pasanikët !!!

”Nuk ka asnjë ditë që gdhijnë robtë e Allahut, e që dy melekë të mos lëshohen dhe njëri nga ata thotë: Allahu im, dhuroji edhe më tepër atij që ndanë (pasuri), e tjetri thotë: Allahu im, shkatërroja pasurinë atij që është koprrac“. (Buhariu dhe Muslimi)


Gjithashtu, i Dërguari i Allahut, alejhis-selam, ka thënë: “Sadakaja askujt nuk do t’ia paksojë pasurinë” (Ahmedi)

(Visited 75 times, 1 visits today)
Top