Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Politikanët serbë bëjnë orgji në varreza

Politikanët serbë bëjnë orgji në varreza

Simboli i kultit Ordo Templi Orientis

Orgji, apo seks grupor në varreza bëjnë njerëz nga politika dhe shoubizi i Serbisë, që janë anëtarë të kultit Ordo Templi Orientis.

Siç shkruan Kurir, anëtarët e këtij kulti tash e 20 vite marrin droga halucinogjene dhe i përulen Satanës.

Dimitrije Pastuovic nga Shoqata për mbrojtjen e qytetarëve nga sektet dhe manipulimi mental, “Bedem”, thotë se OTO është kult satanist, ndonëse disa e quajnë kult i magjisë. Sipas tij, në këtë grup hyjnë shumë politikanë serbë, njerëz nga shoubizi, njerëz të etshëm për pushtet etj.

“Ritualet i nisin anëtarët, ku ka edhe politikanë, dhe ato bëhen në varre, ndërsa gjithçka përfundon me droga dhe orgji”, thotë Pastuovic.

Anëtar i këtij kulti ka qenë okulisti Aleister Crowley, ndërsa besohet se këtij rendi në botë u takojnë edhe Rihanna dhe Jay-Z. /Telegrafi/

@include "";