Quinta-feira, 27/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Po të ishe me të vërtetë e bukur, sdo të të linin ata që të shohin të martoheshe me muaPo të ishe me të vërtetë e bukur, sdo të të linin ata që të shohin të martoheshe me mua

Një grua llafazane dhe mendjemadhe u martua për një të verbër dhe, një ditë prej ditëve, i tha:

– Ah, sikur të mos ishe i verbër e ta shihje bukurinë time!

U përgjigj me shumë mençuri:

– Po të ishe me të vërtetë e bukur, sdo të të linin ata që të shohin të martoheshe me mua!

(Visited 345 times, 1 visits today)
Top