Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PO QAJ SEPSE NËNA IME ËSHTË DOBËSUAR

PO QAJ SEPSE NËNA IME ËSHTË DOBËSUAR

11429947_1599692890300643_4738876097319358562_n

PO QAJ SEPSE NËNA IME ËSHTË DOBËSUAR

 

Një grua për çdo mëngjes të ditës së re e godiste të birin e saj para njerëzve! I biri edhe përskaj dhembjeve që i ndjente asnjëherë sytë nuk i lotonin dhe nuk fliste asgjë keq për nënën e vet!

 

Pas një periudhe, një ditë nga ditët, papritmas filloi i biri të qan.

Pasi që nëna e vet u largua nga ai, njerëzit iu afruan dhe të habitur e pyetën: Çfarë të bëri sot të qash? Ti asnjëherë më herët nuk ke qarë edhe pse çdo herë të ka goditur njëjtë?!

 

U përgjigj: Sot e ndjeva se fuqia e nënës sime ishte dobësuar!!

 

O Zot, mëshiroji prindërit e tanë për edukatën dhe kujdesin që na dhanë në fëmijëri!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 102 times, 1 visits today)