Sábado, 4/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Po ne jemi ekstremistë!!!

Po ne jemi ekstremistë!!!

peace
Ne jemi ekstremikisht (tejet) të këndshëm.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) të mëshirshëm.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) të sinqertë.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) modestë.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) të drejtë.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) paqe dashës.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) folës të së vërtetës.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër terrorizmit.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër tradhëtisë bashkëshortore, kurvërisë (zinasë).

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër vrasjes së fëmijëve vajza.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër vrasjes së ndonjë jete të pafajshme.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër alkoolit.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër varësisë nga droga.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër elementeve anti-sociale.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër prostitucionit të femrave.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër lakuriqësisë, pornografisë, gjërave të turpshme (të neveritshme).

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër çdo pune të keqe.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) folës të matur.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) Musliman!!!

”O ju që besuat, hyni në Islam tërësisht (domethënë përqafoni fenë Islame në tërësi).” (El-Bekare, 208).

Përktheu dhe përshtati: Jetmir Jakupi

Tags: