Terça-feira, 7/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME !

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME !

Po më merr malli për fëmijërinë time!

Nuk dua t’i kuptoj shakat e të mëdhenjve..

E as t’i dëgjoj fjalët e atyre që përgojojnë.

E as nuk dua që situatat t’i komentoj, e as t’i analizoj.

E dua fëmijërinë time..

Me gjithë naivitetin e saj, dhe sinqeritetin e saj, dhe pafajësinë e saj, dhe gëzimin e saj, që janë të vërteta!

E dua atë që lind nga gjërat më të vogla, si, loja, ëmbëlsira, etj.

Dua të gëzohem me një copë çokollatë!

Dua që të qeshi me sinqeritet kur i dëgjoj shakatë!

Dhe dua të qaj me zë të lartë kur zemërohem!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 91 times, 1 visits today)
Top