Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Po Gjigandet a egzistonin dikur?

Po Gjigandet a egzistonin dikur?

Po Gjigandet a egzistonin dikur?

Hidhini nje sy ketyre fotografife me poshte ku duken qarte gjurmet gjiganteske te kesaj rrace qe jetonte dikur ne toke. Sic e shikoni, prezenca e kesaj rrace ka qene nje realitet historik dhe nuk mund te injorohet egzistenca e tyre, sic po ndodhe sot. Pra shkenca qe prosupozohet te jete ne vije te pare te edukimit, eshte ne fund te saj dhe heshte para ketij fakti qe eshte kaq evidente ngado qe te hedhesh syte.

Profeti a.s ka thene:
– “Allahu e krijoi Adamin duke e bere ate 60 cubits (20m) te gjate.” (Sahih al-Bukhari, Volume 4, Book 55, Number 543)

Tani linde pyetja; perse valle mohohet egzistenca e ketij realiteti kur gjurmet e tyre duken qarte gjithandej globit tone ? Kjo paqartesi vjene nga paftesia per te identifikuar te kaluaren, apo eshte njera prej menirave te manipulimit te historise qe eshte mbushur gjithandej vetem me marezira te shumta te prodhuara artificialishte ne laboratoret e sundimtareve tane qe ja shesin botes si realitete historike?!

E huazuar/ G.S.

(Visited 208 times, 1 visits today)