Quinta-feira, 20/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Po e mbjell në këtë moshë të thyer, ndërkohe që ajo jep fruta pas kaq e kaq vitesh?

Po e mbjell në këtë moshë të thyer, ndërkohe që ajo jep fruta pas kaq e kaq vitesh?

Dikush kaloi pranë Ebu Derdas i cili po mbillte një pemë dhe i tha: Po e mbjell në këtë moshë të thyer, ndërkohe që ajo jep fruta pas kaq e kaq vitesh? Ebu Derda i tha: E pse mos të përfitoj nga shpërblimet e saj dhe të ushqehen të tjerët me të?!

(Visited 74 times, 1 visits today)
Top