Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Plakja e lëkurës ndikohet nga shumë faktorë

Plakja e lëkurës ndikohet nga shumë faktorë

12038188_1642909279312337_3067512918965509882_n

Plakja e lëkurës ndikohet nga shumë faktorë si:

• Ndotja e ambientit
• Stresi
• Duhani
• Ushqimi i gabuar
• Mungesa e vitaminave
• Dehidrimi i lëkurës nga mos pirja e mjaftueshme e ujit gjatë ditës.
• Rrezatimi
• Higjena e gabuar dhe përdorimi i kozmetikës me kimikate në përmbajtje.

Mënyra më e mirë për ta parandaluar plakjen e lëkurës tuaj është: ushqimi i shëndetëshëm, hidratimi, aktiviteti fizik, marrja e vitaminave si: Vitamina C, E, B dhe D , higjena, përdorimi i faktorit mbrojtës SPF 15 – 20 gjatë ekspozimit në ambientin e jashtëm dhe kozmetika natyrale.

Fitoterapia – Fuqia e bimëve.

(Visited 88 times, 1 visits today)
Top