Quinta-feira, 3/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pikëllimi për ardhjen në jete të vajzës

Pikëllimi për ardhjen në jete të vajzës

Pikëllimi për ardhjen në jete të vajzës, konsiderohet nga traditat e injorancës (para Islame) të cilën Allahu e ka nënçmuar duke thënë:
“Dhe, kur ndonjëri prej tyre merr lajmin se i lindi një vajzë, fytyra i nxihet dhe i mbushet me mjerim.” Suretu Nahl 58.

[Ibn Kajjim, Tuhefetul Meulud]

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top