Segunda-feira, 24/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pika caji për infektim të syve !!

Pika caji për infektim të syve !!

pike caji

Pika caji për infektim të syve !!

Përgatitni pak caj. Pastaj merreni filterin(qeskën) e cajit të pregatitur dhe lëreni të ftohet. Pas ftohjes merreni qeskën e cajit dhe shtrydheni duke hudhur disa pika të cajit në syrin përkatës të infektuar. Mbyllini pastaj pak sytë. Pastaj përsëri duke shtrydhur qeskën e cajit hudhni edhe disa pika në sy dhe përsëri mbyllini pak sytë dhe mbajini ashtu. Dhe veproni njejtë edhe për të tretën herë.
Pas kësaj inshAllahu teala do ndjeni një lehtësim.

Keni parasyshë që pikat e para pas rënies në sy do ju shkakëtojnë ndjenjë djegjeje mirëpo kjo ndjenjë e lehtë shpejtë do qetësohët së bashku me shërimin e infektimit InshAllah.

Përdorni cajëra të tillë siq janë caji I zi apo Ceylon caj, caj të gjelbër apo green tea dhe caj kamomili. Caji përmban taninë e cila është shumë e mirë për infeksione inshAllah.

Shpërndaje këtë të përfitojnë sa më shumë.

Përshtati dhe përktheu: Abdurrezak MD,

(Visited 406 times, 1 visits today)
Tags: , ,
Top