Sexta-feira, 28/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pijanecët në shkretëtirë

Pijanecët në shkretëtirë

Pijanecët në shkretëtirë

Realiteti i njerëzve në kohët që po jetojmë dhe vecanërisht në këtë ditë, ku njerëzit kanë humbur kursin e tyre, nuk e kuptojnë ose nuk duan ta kuptojnë konceptin e vërtetë mbi jetën është i njëjtë me realitetin e pijanecëve në shkretëtirë. Ata jo vetëm që nuk e kuptojnë se kanë humbur rrugën por nuk e kuptojnë se janë po ashtu të dehur. Pijanecët në shkretëtirë shkojnë edhe vijnë, përplasen edhe ndahen, rrotullohen pas njëri tjetrit por asnjëherë nuk mund ta gjejnë dot rrugën nëse atyre nuk u del pija nga e cila janë dehur dhe mendjet e tyre nuk kthjellohen. Jo më kot njëri prej të mencurve që moti ka thënë: “Njerëzit janë në gjumë, kur vdesin zgjohen.”

Falënderoni Allahun e madhërishëm për dhuratën e madhe të islamit me të cilën na ka begatuar dhe lutuni qe Allahu të udhëzojë gabimtarët.

Hoxhë Mustafa Tërniqi

(Visited 60 times, 1 visits today)
Top