Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pesë gjëra

Pesë gjëra

5
Pesë gjëra, kush shpëton prej tyre, do të shpëtoj nga vështirësit e dunjas dhe të ahiretit, e ato janë:

1. Ngutia
2. Vetëpëlqimi
3. Xhelozia
4. Nervoza
5. Përtacia.
Nga arabishtja:
Suad B. Shabani.

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top