Quarta-feira’, 21/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pesë gjëra janë nga natyrshmërisë së pastër njerëzore

Pesë gjëra janë nga natyrshmërisë së pastër njerëzore

Ebu Hurejra (radijAllahu anhu) transmeton se Profeti (alejhi selam) ka thënë: “Pesë gjëra janë nga natyra e fitres (natyrshmërisë së pastër njerëzore);

Pastrimi i vendeve të turpshme (heqja e qimeve),

Sunetimi (rrethprerja),

Shkurtimi i mustaqeve,

Heqja e qimeve nga sqetullat,

Shkurtimi i thonjëve.”

(Buhariu dhe Muslimi)

(Visited 27 times, 1 visits today)
Top