Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM!!

PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM!!

PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM!!

Atë thyerje që e ndjen në brendësinë tënde ka nevojë për mendim të mirë për Allahun!

Ka nevojë për dua, dhe të biesh në sexhde, dhe ti afrohesh edhe më tepër Allahut.

Ai është i Vetmi që përkujdeset për ty, dhe i Vetmi që të donë!
Dhe i Vetmi i cili nuk të braktis!

Përmende Allahun shumë kur je i mërzitur.. Ai është që do të ndihmon!

Mos e lësho derën e Tij asnjëherë, dhe përulu para Tij, sikurse jetimi, i cili nuk ka askënd tjetër, përveç se Allahut!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top