Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Personaliteti im i vitit 2017

Personaliteti im i vitit 2017

Personaliteti im i vitit 2017

Halil Kastrati – Simboli i humanizmit

Derë më derë , lagje për lagje , qytet më qytet.
Çdo ditë larg familjes , edhe pse nuk është pa familje.
Sepse tashmë është bërë pjesë e rëndësishme e mijëra familjeve anekënd trojeve shqiptare.
Ai është shpresë , është optimizëm ,është besim , është buzëqeshje , është gëzim , është lumturi ,është krenari.
I thjeshtë , i qetë , bujar , i këndshëm dhe mbi të gjitha punëtor i palodhshëm.
E kush mund të meritoj më shumë sesa një njeri që ka gëzuar mijëra jetimë.
Një njeri që ka sjellë lumturi tek dhjetëra-mijëra skamnorë.
Një njeri që ka sjellë gëzim tek miliona shqiptare që e përcjellin anekënd botës.

AI ËSHTË I MREKULLUESHËM!

#HaliliPersonalitetiVitit2017

Shpërndajeni këtë shkrim nepër profilet e juaja të gjithë ju , që ky njeri ju ka sjellë lot gëzimi.
#HaliliPersonalitetiVitit2017

(Visited 34 times, 1 visits today)