Terça-feira, 24/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

 Përsëritja e librit

 Përsëritja e librit

Përsëritja e librit.
Prej gabimeve që bëhen në këtë kohë
është se nëse e lexojnë një libër nuk i
kthehen më për së dyti për ta lexuar.

Metodologjia e dijetarëve të vjetër ishte
përsëritja e leximit të librave. Muzeniu,
nxënësi i imam Shafiut pesëdhjetë vjet ka
lexuar librin “Risale”.

Disa dijetarë e kanë
lexuar “Sahih Buharin” gjashtëdhjetë herë.
Gjatë leximit të një libri për së dyti do të
kuptosh më shumë dhe më mirë se nga hera
e parë.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Top