Quarta-feira’, 25/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përse të pikëllohesh,kur ti e ke ilaçin prej gjashtë llojesh

Përse të pikëllohesh,kur ti e ke ilaçin prej gjashtë llojesh

Përse të pikëllohesh,kur ti e ke ilaçin prej gjashtë llojesh

Autori i librit rrugëdalja pas Vështirësisë përshkruan tregimin e një gjykatësi që u sprovua me një fatkeqësi.Një ditë,hynë tek ai vëllezërit dhe shokët e tij duke e ngushëlluar.Ai u tha: “Unë kam bërë një ilaç që përmban gjashtë elemente.” E pyetën: “Cilat janë? “U përgjigj:”I pari:Bindja ndaj Krijuesit. I dyti: bindja se çdo caktim do të ndodhë.I treti: Durimi është më i vlefshmi që përdorin të sprovuarit.I katërti: Nëse s’bëj durim unë,çfarë do të bëja?! Pse pra,ta ndihmoj frikën të hyjë brenda meje?! I pesti: Ndoshta do të kisha qenë më keq se sa jam.I gjashti: Prej një ore në tjetrën ka shumë rrugëdalje e shpëtim.

(Visited 170 times, 1 visits today)
Top