Sexta-feira, 19/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

”Perse kur te rritet njeriu shkruan me ngjyre dhe jo me laps ?”Perse kur te rritet njeriu shkruan me ngjyre dhe jo me laps ?

”Perse kur te rritet njeriu shkruan me ngjyre dhe jo me laps ?
Per ta kuptuar se fshirja e gabimeve te tij nuk eshte e lehte.
[ Dr.Ibrahim el Fekij ].

(Visited 8 times, 1 visits today)
Top