Segunda-feira, 10/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përse kemi dy veshë?

Përse kemi dy veshë?

Veshi, një nga pesë shqisat tona, është edhe organi i dëgjimit dhe i ekuilibrit. Falë faktit që ne kemi dy veshë, kemi mundësi të përcaktojmë drejtimin dhe largësinë e ardhjes së zërit. Nëse do të kishim vetëm një vesh, truri ynë nuk do t’i krahasonte dot zërat me njëri-tjetrin, si dhe ne nuk do të orientoheshim dot se nga vjen zëri.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Top