Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE

12003943_1636789006591031_4931906120852060835_n

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE !

Je përmalluar për dikë.. fol me të.

Do të takosh dikë.. thirre.

Do të jesh i kuptuar.. qartësoje veten.

Posedon pyetje.. pyet.

Nuk e do një gjë.. tregoje.

E do një gjë fortë.. ruaje.

Do diçka.. lodhu për hir të tij.

E do dikë.. lajmëroje!

Askush nuk e di se çfarë ndodh në brendësinë e mendjes tënde, dhe më së miri, është që të jesh i qartë se sa të kesh frikë t’i paraqesësh mendimet dhe ndjenjat e tua!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 82 times, 1 visits today)
Top